De dag dat de kabouter 1 jaar werd, was helaas een werkdag voor ons, en moest ze dus naar de crèche. Omdat ik het niet zo zag zitten om haar met haar mooie feestjurk te laten gaan, maakte ik nog vlug een crèchewaardige outfit. Iets waar ze gemakkelijk in kan spelen en rondlopen en lekker vuil kan maken.

Ik sprak mijn stoffenbuit aan die ik verzamelde op het stoffenspektakel. Ik koos voor roze en bloemetjes. De bloemetjesstof toverde ik om in leggings. Ik koos voor een patroon van Klimperklein uit het boek Babyleicht dat haar supergoed zit. Ik ben trouwens enorm fan van de eenvoud van de patronen en de snelheid waarmee ze gemaakt kunnen worden. Ook al is het in het Duits.

 

Ik tekende een goed zittend t-shirt na, want ik heb nog steeds niet hét patroon gevonden voor t-shirts voor haar. Er mankeert altijd wel wat aan. (Misschien ook eens in het Klimperklein boek zien, want dat probeerde ik nog niet) Ons meisje heeft een aanwezig babybuikje en ik wou dan ook dat het haar gemakkelijk zat.

 

Het t-shirt zat in geen tijd in elkaar. Omdat ik het zo kaal vond, ben ik op zoek gegaan naar een leuke tekst voor een éénjarige, zonder dat het te opvallend ‘birthday girl’ werd, als je me begrijpt. Ik haalde de cameo boven en maakte het t-shirt af. Helemaal ‘speelproof’ vertrok ze naar de crèche om te vieren.

 

PS: Foto’s nemen is echt een hele opdracht gezien ze nooit, maar dan ook nooit stil zit…

English version –

On her birthday our baby had to go to daycare, since we both are working fulltime. Sad, but it’s just the way it is. I wanted to make her a nice birthday outfit where she could play in and be comfortable all day.

In my stash I found some nice flower fabric that I paired up with a bright pink one. The shirt is made after one she has in her closet and fits her really well. I pimped the shirt with my cameo to be more birthday worthy. The legging I used a Klimperklein pattern from the German book ‘Babyleicht’.

She was all smiles when she left for daycare.

Patroon Legging: Babyleicht – Shirt: zelfgetekend
Stof: Stoffenspektakel

Bedankt dat je kwam kijken! – Thanks for visiting!

3 reacties op One whole year of awesome

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *