Niks is nog veilig nu onze kleine kabouter kruipt. Ik wou haar voorzien van gemakkelijk ‘kruipgerief’. Doordat het de laatste dagen zo warm is, leek mij een shortje simpel en leuk om in rond te kruipen.

Ik ging op zoek naar iets dat vlot ineen zat en dat het liefst in tricot gemaakt kon worden. Gemakkelijk en snel, weet je wel. Mijn bescheiden collectie Ottobres leverde niets op, helaas. Dan maar het wijde web afspeuren. Ik vond wat ik zocht bij Brindille & Twig. Ik kocht er de cuff shorts, en ineens ook de bodysuit dress en de retro cardigan. (tja, ik kon het niet laten.)

Ik had voor het shortje zo weinig stof nodig dat ik eens in mijn restjes ben gaan rommelen. De testversie van het shortje maakte ik uit een stof waar ik eerder al een rok voor mezelf mee maakte. Ik deed alles met de overlock en in werkelijk 15 minuten zit de short ineen.

En meteen maakte ik er nog drie! Met dit heerlijke weer worden ze veelvuldig gedragen en blijken ze 100% kruip-proof.

Bij het laatste shortje dat ik maakte haalde ik mijn cameo nog eens boven om een body te bedrukken, zo lijkt ze minder ‘Onslow’ (Keeping up appearances) te wezen.

Oh ja, foto’s trekken van Mevrouwtje is niet simpel nu ze de hele living rondkruipt.

Blijven zitten is absoluut gedaan, tenzij je Noddy de detective opzet (woeps).

Patroon: Brindille & Twig | Cuff shorts
Stof: allemaal restjes

Bedankt dat je kwam kijken!

3 comments on “Here comes the sun”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *