We hadden beslist om voor het eerst met Astrid te gaan zwemmen eenmaal ze 6 maanden was, net voor ons uitje naar Center Parcs met onze vrienden. Dat we dat met een weekje vertraging moesten doen, was te wijten aan ‘het plaagje’ bij mij, maar zo gezegd zo gedaan.

Ik keek er op voorhand heel erg naar uit om te gaan zwemmen en bedacht me dat we geen badjas hadden voor onze kabouter. Gezien ze die dingen niet zo klein maken, ging ik dus maar zelf aan de slag.

 

Ik nam het patroon van het One to hug jasje (bij mij nog in het ‘zo geknipt’ boek) en verlengde het een aantal centimeters, zodat ik haar na het zwemmen lekker warm kon induffelen.

Eigenlijk wou ik het in het Trixie Flamingo stofje, waarvan we ook een badcape hebben. Alleen dat was niet te koop. Toen in ieder geval nog niet. Want amper een week nadat het jasje af was, kwamen de stoffen van Trixie op de markt… Jammer. Maar dat sluit niet uit dat ik alsnog eentje maak met de flamingostof. (gniffel gniffel)┬áToch vond ik een leuk alternatief in een toekanstofje en badstof van erg goede kwaliteit dat ik vond bij Atelier in ’t Leerke.

 

Zwemmen blijkt hier trouwens een immens succes. Ze vindt het absoluut heerlijk in het water! Zeker nu haar badeendje vasthangt aan haar zwemband.

 

En nadien kan ze lekker nog wat spelen en blijft ze lekker warm in haar eigenste badjasje.

Stof: Toekans + Badstof | Atelier In ’t Leerke
Patroon: Mind The Whale | One to hug jas (Zo geknipt #1)

Bedankt dat je kwam kijken!

7 comments on “Swimming in the pool”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *