Kleine Astrid kreeg niet alleen voor Kerstavond en Kerst een nieuwe jurk, maar ook voor Oud en Nieuw ging ik aan de slag. Ik ontdekte via Etsy een stel leuke patronen voor kleintjes en kocht er dan maar meteen 3 in dezelfde winkel Puperita. Dit is de eerste jurk die ik testte en het is meteen een schot in de roos.

Little Astrid did not only get a new dress for Christmas Eve and Christmas, I’ve also sewn her a dress for New Year’s Eve. I discovered nice patterns in small sizes on Etsy and I immediately bought 3 patterns from the same store Puperita. This is the first of the three dresses.

Het stofje is er eentje dat ik nog kocht bij Liesellove. Het was liefde op het eerste gezicht! Ik maakte er al een jurk uit voor nichtje Ode, maar had nog net genoeg om er een jurkje voor Astrid mee te maken. Alleen het kraagje kreeg ik er niet meer uit. Het zijn eenvoudige patronen, hoewel in het Engels, en goed uitgelegd. De pasvorm is perfect voor ons meisje. Ik moest helemaal niets aanpassen.

The fabric was instant love! I already made a dress for niece Ode in it, but I had enough to make a dress for Astrid with the scraps although there wasn’t enough left to make a collar. The patterns are easy to make and it’s all very well described. The fit is perfect on our little girl. I did not have to change a thing.

 

Ze had er duidelijk helemaal zin in!

She was so ready to party.

Stof: Timeless treasures – Allover trees | Liesellove
Patroon: BFF dress | Puperita

Bedankt dat je kwam kijken!

1 comment on “The new year is here”

  1. Wat een prinsesje!!! Mooi gedaan!

    Ohja, Puperita heeft leuke patronen he!! Wel zelf nog niets van gekocht/gemaakt, maar ik volg haar pagina wel. Er is ook zo’n leuk babyjasje dat mij wel iets lijkt 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *