22 augustus 2016 zal altijd een bijzondere dag blijven. De dag dat van mij een mama maakte. Een dag die heel erg intens begon met de geboorte van kleine Astrid. Het was een helse bevalling, iets om absoluut te vergeten en liefst zo snel mogelijk. De indrukken erna kwamen erg hard binnen, dat kleine pakketje dat je in je handen gedrukt krijgt en haar eerste levensuur dicht bij jou doorbrengt was ongelooflijk. Ondersteboven was ik ervan.

Ondertussen zijn we een weekje verder en begint de aarde stilletjesaan terug te draaien. We proberen thuis een ritme te vinden, met dat kleine wondertje erbij.

Voor haar geboorte werd er heel veel genaaid: kleertjes, een dekentje, een luiertas, een slaapzak, een pampermandje en tenslotte alle doopsuiker. Een aantal dingen toonde ik al, andere nog niet, vooral omdat we gekozen hadden om het geslacht geheim te houden, of omdat haar naam er op stond.

Petit Biscuit | deken

 

Het dekentje dat ik maakte voor in de kinderwagen heb ik snel gemaakt door een katoentje aan wat nicky velours te stikken, en er dan haar naam op te zetten met flex. Manlief zorgde voor een schitterend verjaardagscadeau, nl. een cameo (snijplotter) en dat wou ik natuurlijk meteen uitproberen. Het dekentje leek mij het ideale project om te pimpen.

Petit Biscuit | deken

Het was even zoeken, maar vanaf nu kan Astrid liggen soezen onder haar eigenste deken.

Petit Biscuit | deken

Stof: veritas
Flex: Feeërieke

3 reacties op The day the earth stood still

  1. Dikke proficiat Sarah!
    Ik had hier écht wel een groot vermoeden dat het een meisje zou worden! Elk blogbericht die je de laatste maanden bewaarde, waren eigenlijk meisjeskleren 😀
    Geniet ervan met z’n drietjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *