Eindelijk werd de kabouter 4. Ze keek er echt al wekenlang naar uit. Ze wou een lange jurk, een taart van Noddy de detective, ze ging pannenkoeken eten en nodigde iedereen uit naar haar feest. Dat het in de plaats een klein ‘bubbelfeestje’ werd, kon de pret niet drukken. We waren al blij dat er überhaupt wat familie kon zijn. Ze telde die dag de uren af tot ze haar feestjurk aan mocht doen.

Het stofje koos ze zelf en ze kon mij overtuigen om een maxijurk te maken. Ze is nogal into prinsessenjurken en dat was ‘the next best thing’ denk ik. Ik koos voor het patroon van Simple life pattern company, de Molly scoop back dress. Het heeft speciale plooien vooraan en de uitgesneden rug maakt de jurk feestelijk.

   

Tijdens het passen glunderde ze al, en herhaalde telkens de vraag of de jurk echt lang mocht blijven.

Even was er wat kleine paniek toen ze zag dat ik een groot stuk onderaan afknipte. (De kabouter is nu niet bepaald groot te noemen en dus moest de jurk een stuk ingekort worden)

Toen ik verzekerde dat de lengte van de jurk tot op haar voeten mocht blijven, was ze opgelucht.

Traditiegetrouw kwam er ook dit jaar weer een kroon aan te pas. Ik koos wederom voor vilt, omdat dit nu eenmaal gemakkelijk en snel gaat.

De dag voor haar verjaardagsfeest heb ik nog snel een verjaardagsbord gemaakt. Het handletteren gaat steeds maar beter en ik heb er ook echt plezier in. Nog steeds erg blij dat ik die cursus volgde bij Fientastisch.

 

De taart hadden we besteld en was in het thema van Noddy, de detective. Een tekenfilmpje waar ze erg graag naar kijkt. Wendy’s taartenatelier maakte die precies zoals ze wou. Ik heb wel wat uitgezweet om de taart heelhuids thuis te krijgen, maar dat terzijde.

We hielden een klein maar gezellig feestje en we hopen dat we haar vijfde verjaardag uitgebreider gaan kunnen vieren volgend jaar. Fingers crossed!

Wie weet wat Astrid wenste…

Bedankt dat je langskwam. Laat gerust een berichtje achter.

1 reactie op Four!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *