4 weken ben ik mijn naaimachine kwijt geweest! Vier. Hele. Weken. *zucht* Daar lag het paasjurkje onafgewerkt op de naaitafel. Het ding was in herstelling, maar bleek na 4 weken onherstelbaar en de meneer van de winkel waar ik die kocht, gaf me een nagelnieuwe in de plaats. Jeuij!

Het paasjurkje voor kleine Astrid raakte maar net op tijd klaar voor Pasen, alleen bleek het veel te groot. Het wordt een jurkje voor in de zomer of zo.Gelukkig koos ik niet voor typische paastaferelen of zo, dus kan ze het nog perfect aan als ze wat groter is. Maar toch… had ik zo mijn best gedaan om het op tijd af te krijgen, kon ze het toch niet aan.

Op naar bekend terrein met een succespatroontje dat ik al vaak maakte: Janneke. Ik had nog een mooi Art Gallery katoentje in mijn stoffenkast, gelukkig nog een klein stukje passende paspel en ik ging in een speedtempo aan het naaien. Voordeel van een gekend patroon is dat het lekker vlot gaat.  Ik koos ervoor om de stof te fronsen in de plaats van de stolpplooien te leggen, zo ziet het bekende Janneke er toch iets anders uit.

Helemaal blij met het resultaat!

Patroon: Janneke – Sisko by Mieke
Stof: Art gallery – Magical gust crisp | Lelastof

1 comment on “Lonely”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *