Vorige maand startte Astrid in de crèche. Een erg spannende dag, niet in het minst voor mezelf. Het leek haar niet echt te deren nu ik beslist wat nerveus was en de ochtend wat hectischer verliep dan anders.

Speciaal voor haar eerste dag maakte ik een jurkje. – Ah ja, wat had je gedacht – Het patroontje is er eentje dat ik al eens bovenhaalde uit de Ottobre en haar verrassend goed staat. Het is een jurkje met een enveloppehals, maar ik veranderde dat naar een ronde hals met drukknoopjes op de schouder. Ik koos hartjes voor de gelegenheid.

 

Het stofje stak al een tijdje mijn ogen uit. Het is een paneeltje van Finch Fabrics dat even geleden uitkwam. Het leek me heerlijk speels voor de eerste dag in de opvang.

 

 

Onze kleine dame lijkt het prima naar haar zin te hebben in de crèche. Baby blij = mama blij.

 

Stof: Finch fabrics – Candy monsters | Lelastof
Patroon: Ottobre kids 4/2015 – Classic stripes

 

 

1 comment on “Hello Daycare, I’m new here”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *