Tijd. Ze is eindeloos, maar totaal ongrijpbaar. En je hebt er een chronisch tekort aan. 2 maanden is ons kleine melkmonster nu. Het. Gaat. Veel. Te. Snel.
Niet te geloven dat ik haar 2 maanden geleden voor het eerst zag. In die tijd hebben we al veel geleerd en hebben we ondertussen min of meer een ritme gevonden.

Eind deze maand wordt ze gedoopt en vieren we haar eerste feestje. Het doopjurkje is in de maak, haar doopsuikers staan klaar om uitgedeeld te worden, maar toonde ik jullie nog niet. Het was een hele klus om alles op tijd af te krijgen en ik moet bekennen dat bandwerk niet echt aan mij besteed is.

Petit Biscuit | Doopsuiker

Ik volgde de tutorial van MinnieMie om de zakjes te maken. Ik ontwierp zelf mijn stof aan de hand van mijn zelfgemaakte geboortekaartje bij Spoonflower en ik moet zeggen dat het erg vlot ging, zowel het ontwerpen als het bestellen. Ik koos voor hun basic cotton, wel aan de lichte kant, maar voor doopsuikerzakjes voldoende. Het naaien van de zakjes ging minder snel.

Petit Biscuit | Doopsuiker

We kochten bij een – zoveelste – bezoek aan het mooie London heel wat kilo’s M&M’s in de kleuren van haar kaartje en we bestelden er online nog met haar logo op. We zijn beiden verzot op M&M’s, dus die keuze was voor de hand liggend.

mymms

 

Petit Biscuit | Doopsuiker

 

Naast het maken van de zakjes, gaf ik ook de cameo wat werk en liet die doosjes uitsnijden, evenals de labels voor de bellenblazers. Nadien enkel nog wat plakwerk en het was af.

Petit Biscuit | Doopsuiker

Een weekje voor haar komst was het hele werk klaar. Ik had het toch wat onderschat, maar ben wel ontzettend blij dat alles tijdig af raakte.

Petit Biscuit | Doopsuiker

We kochten een poppenhuis in de Ikea om alles in op te stellen.  Leuk speelgoed voor later waar een mooie herinnering aan vasthangt.

 

Petit Biscuit | Doopsuiker

 

 

 

4 reacties op Sugar, oh honey, honey

  1. Dag Sarah,
    zo origineel gedaan!
    Ik heb zo’n schrik voor stofjes te bestellen via Spoonflower, maar blijkbaar ging dit bij jou dan heel vlot? Hoe zit het met importkosten, heb je daar problemen mee gehad?

    Ik heb sinds kort ook een cameo.
    Kan je me vertellen welk ‘patroon’ van doosjes je gebruikte?
    Alsook hoe het in zijn werk gaat om die stickers (voor de bellenblazers) te snijden met die cameo?

    • Spoonflower ging best vlot hoor. Er zijn geen importkosten meer te betalen omdat ze nu ook versturen vanuit Berlijn. Reken wel een tweetal weken tussen je bestelling en je eventuele levering. Als je niet goed weet welke soort stof te bestellen, kun je altijd een stalenkaart opvragen bij hen.

      Geen idee meer welk doosje ik gebruikt heb. Ik had er eentje gekocht in de store en dan uiteindelijk nog aangepast, omdat het origineel niet helemaal naar mijn zin was. Ik heb voor de bellenblazers een ontwerpje gemaakt en de cameo laten snijden met de pixscan functie denk ik. (ik weet het niet meer zo goed, is al even geleden natuurlijk) Hou er wel rekening mee dat je best een ‘lighthold’ mat koopt om te werken met cardstock/karton. Anders blijft je papier teveel kleven aan je ondergrond en zou je het scheuren als je je ontwerp er af haalt. De lighthold voorkomt dat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *