Door alle drukte met de doopsuikers en het vele geregel op het laatste van de zwangerschap, moest mijn vriendin wel even geduld hebben om haar cadeautje te krijgen. 2 maanden na haar verjaardag was mijn pakje dan eindelijk af. Beter laat dan nooit, zeg ik dan maar…

Ze vroeg me een hele tijd geleden om eens een tas te maken die ze op school kon gebruiken. Ik wist meteen voor welk ontwerp ik zou gaan want ik had er al menig in blogland zien passeren: de Tienertas van An van Jace did it.

In mijn stoffenkast vond ik nog een mooie Soft cactus dat ik helemaal gepast vond. Ik had nog blauwe tassenband liggen en paspel, dus de keuze was snel gemaakt. Een leuke voering vinden was iets moeilijker, maar ik had nog een mooi zonnig katoentje liggen dat wonderwel paste bij de buitenstof.

Petit Biscuit | Tienertas

 

De tas zit relatief snel in elkaar en is eenvoudig te maken. Ik heb – denk ik – langer geknipt en verstevigd, dan ik effectief genaaid heb aan de tas. Ik ging voor het eerst werken met H640 en consoorten voor een tas i.p.v. Soft and stable. Ik vind het laatste toch makkelijker werken.

Petit Biscuit | Tienertas

 

Zo kwam de tas ruim twee maanden na datum toch nog op zijn bestemming terecht.

Petit Biscuit | Tienertas

Patroon: Tienertas | Jace did it
Stof: Soft Cactus | Lasting leaves

 

3 reacties op Happy bagday

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *