Terwijl ons kleine meisje heerlijk ligt te soezen in de Tula draagdoek, post ik graag nog haar pampermandje. Het is maar op de valreep afgeraakt.

While our baby girl is fast asleep in the Tula baby carrier, I can show you the diaper basket I made, just in time for her arrival.

Petit Biscuit | Diaper basket

 

Ik had het patroon eigenlijk al een hele tijd liggen: het divided basket patroon van Noodlehead.  Ik ben nogal fan van tassen maken en dit paste helemaal in het rijtje.  De stof kon ik tijdens een actie in de Veritas op de kop tikken en zullen wellicht de kleuren van haar kamer worden, maar daar zijn we nog niet helemaal uit. tot dan blijven de muren nog eventjes wit.

I bought the divided basket pattern from Noodlehead awhile ago.  I really like making bags and this is right up my alley. I bought the fabric with a colorscheme for her nursery in mind,

 

Petit Biscuit | Diaper basket

Petit Biscuit | Diaper basket

Het mandje zit relatief snel ineen als je een beetje vaardig bent met tassen maken. Het enige gefriemel is het tussenschot mooi krijgen.  Ik moest op de valreep nog tassenband bijhalen, want na het maken van haar luiertas had ik er geen meer over. Je kan ook opteren voor de versie met volledige stoffen handvaten maar dat vind ik minder mooi.

The basket is quite a quick project, when you’re used to sewing bags. The only hiccup was seing the divider. I chose the version with the fabric covered handles.

Petit Biscuit | Diaper basket

Stof: Veritas – tassenband: Framalo
Patroon: Noodlehead- Divided basket pattern

2 reacties op To pamper or not to pamper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *