Nu het oude jaar op zijn einde loopt en 2015 al bijna om de hoek komt piepen, vlug nog een blogberichtje.

Ik ben geen fan van de donkere weken.  Dan blijf ik het liefst binnen om te lezen (en wat heb ik weer een aantal boeken verslonden), lekker gezellig in de zetel.  Al heeft de naaimachine ook wel gewerkt, hoor, alleen had ik de moed niet om achter de naaimachine te kruipen en alles neer te pennen.

Ik ben ondertussen in het bezit van ‘Zo geknipt 2’ en dat uittesten kon natuurlijk niet uitblijven.  Een heerlijk boek vind ik dat. Ik was al weg van nr. 1, waar ik al wat uitmaakte maar nog niet blogde.

Toen ik van manlief op kerstavond een e-reader (waarmee ik helemaal in de wolken ben en waarop ik al bijna 2 boeken las) cadeau kreeg, ben ik bijna meteen aan de slag gegaan om er een hoesje voor te maken. Met de aanwijzingen in het boek lukte het prima, al geef ik toe dat er wat wiskunde aan te pas kwam (gezien het eigenlijk voor een tablet bedoeld is) en dat is nu niet echt mijn sterkste punt.
*kuch* understatement! *kuch*

Kobo Aura – E-reader – Veel avonturen in een klein doosje

Ik zocht wat restjes stof bijeen, want een 6″ e-reader vraagt niet veel stof. Ik werkte voor de eerste maal met vlieseline (tevoren werkte ik enkel met plakkatoen en wattine), een dunne volumeversie die opstrijkbaar is.  Ik vind het maar wat vreemds, niet bepaald iets waar ik graag mee werk, maar het ‘recept’ vroeg het.

 

De streepjes zijn niet mooi evenwijdig gestikt, de velcro is te groot  – en in het paars, gezien dat het enige is wat ik leggen had – en het is een ietsiepietsie te nipt gemeten.  Maar ik ben er heel erg blij mee! Dit is natuurlijk maar een testversie, maar tot ik wat meer tijd heb, is de Kobo toch al beschermd. Bij de definitieve versie zal ik onderaan toch 0,5 cm toevoegen en dan past het nog net iets beter.

Stof: Dashwood studios – Enchanted forest purple – Bolletjeseend
Effen stof + bolletjesstof – De stoffenkamer

 

4 reacties op Pakjestijd!

  1. Ik heb er ondertussen al meer uit: Ik las Anna & the french kiss (Stephanie Perkins), Storm & Stone (Joss Stirling) en Het lied van de sirene (Amanda Hocking). Ondertussen ben ik begonnen in De labyrintrenner (James Dashner), Paniek (Lauren Oliver) en Lola and the boy next door (Stephanie Perkins). Zoals ik al liet doorschijnen: boekenverslaafd…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *