Er stond een feestje op stapel, nl. de doop van kleine Ode.  Nu mijn labeltjes eindelijk in huis waren, kon ik niet anders dan die meteen verwerken 🙂

Label: Iedereen Uniek

Even geleden zag ik een schattig jurkje en het leek mij leuk voor Ode en om mee te doen naar de babyborrel, want geef toe, met lege handen toekomen is dat toch niet. Dus schaarde ik mij achter mij machine om een nieuw patroontje uit te testen.
Voor het eerst kocht ik een pdf-patroon. Praktisch omdat je het meteen kunt downloaden, maar allesbehalve praktisch om het aan elkaar te plakken (lees: geklungel van de bovenste plank!).  Daar werd ik niet bepaald happy van.

Het stofje lag al even in mijn kast te blinken en ik vond dat het tijd werd om ermee aan de slag te gaan. Met de doopviering en babyborrel op zondag, was het op vrijdag alle hens aan dek. Het werd een vrolijk zomers en zonnig jurkje waar je helemaal blij van wordt.  (allez, ik dan toch)

Ik ben heel erg secuur geweest zodat het patroon van de ballonnen mooi doorliep. Ik geef toe dat het wel wat tijd vergde, want het was moeilijk ‘mikken’ om het passend te maken. Maar zie hier: alles past perfect.
Ik zorgde voor een leuk voeringstofje.
vrolijke stipjes

 

Door de kamsnaps gaat het achteraan vlot open.
Met het labeltje erin is het natuurlijk helemaal af.
Tadaa!
Stof: Riley Blake – Lazy balloon – Bolletjeseend
Stof: oranje katoen en voering – Stoffenspektakel
Patroon: Van Katoen – peuterjurk
UPDATE  24.02.2015
 
Ik kreeg een heel erg leuke e-mail van mijn schoonzus met een pracht van een foto in.  * trotse tante *

 

1 reactie op Tijd voor een feestje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *